Träffa Integrum på aktiedagen i Malmö den 27 september

PRESSINFORMATION
19 september 2017

Integrum deltar på Aktiedagen i Malmö onsdagen den 27 september på Kockum Fritid, Västra Varvsgatan 8, Malmö. Vid evenemanget har du möjlighet att träffa Integrum samt lyssna på presentation av Bolagets VD Jonas Bergman klockan 17.00.

Aktiedagen är ett evenemang som arrangeras av Aktiespararna. Via denna länk kan du anmäla dig direkt: www.aktiespararna.se/aktiviteter. Om du inte har möjlighet att närvara på plats kan du alltid följa presentationerna via datorn eller mobilen. Presentationerna livesänds på www.aktiespararna.se/tv/live samt kommer finnas tillgänglig ondemand på www.aktiespararna.se/tv/evenemang.

Om Integrum AB
Integrum är ett medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför system för skelettförankrade proteser. Med över 400 operationer genomförda i tolv länder och efter att ha verkat i marknaden i snart 20 år bedömer sig Bolaget ha en världsledande ställning inom området. Integrums innovativa OPRA Implant System bidrar till att förbättra livskvaliteten för amputerade världen över. Bolagets aktie handlas på Nasdaq First North.

För mer information, v.v. kontakta:
Jonas Bergman, VD                                                        
Mobil: 0704 - 18 43 38                                
Email: jonas.bergman@integrum.se

Certified Adviser
Erik Penser Bank AB är Bolagets Certified Adviser som nås på 08-463 8000.